Doe je al mee met 'Onder de bomen' de teken7weekse

Welkom » Teken-7-daagse

Nieuw! De Teken-7-daagse

Misschien denk je: leuk tekenen, maar ik kan niet tekenen! Sommigen krijgen spontaan last van hartkloppingen als ze daar alleen al aan denken. Maar voor degenen die nieuwsgierig zijn wat er gebeurt als ze los van hun verwachtingen gaan tekenen, lanceren we vanaf dit moment:

de Teken-7-daagse met André Bikker van De Schilderschool.


Je kunt de Teken-7-daagse volgen en in korte filmpjes neem ik je mee. Door eenvoudige oefeningen zal je bijzondere dingen maken. Je hebt geen ingewikkelde tekenmaterialen nodig: een potlood is al voldoende.


Elkaar steunen

Wist je dat bomen zich ondergronds met elkaar verbinden? Ze helpen elkaar in tijden van nood en bloeien samen. Zo zijn het bomenfeuilleton en de Teken-7-daagse ook ontstaan in een tijd waarin al onze andere inkomsten wegvallen. We maken reële kosten voor beide losse initiatieven, en vragen deelnemers om mee te doen op basis van een vrijwillige donatie. Zo kunnen mensen die het nu heel moeilijk hebben voor minder meedoen en zij die genoeg hebben anderen met meer ondersteunen. Van de opbrengsten worden meerdere ondernemers geholpen die geen recht op overheidssteun hebben, maar toch al hun inkomsten zagen wegvallen.

Enkele reacties van de deelnemers

Een tachtigjarige vrouw die voor het eerst achter de computer zat:
'Ik ben zo blij dat ik hieraan mee mag doen. Nooit gedacht dat ik hiertoe zou komen,
mag ik mijn boom per post opsturen?'


Een tiener:
'Ik ben erg depressief in deze tijd, mag ik tien bomen tekenen?' (Ja, dat mag)

Een ondernemer zonder werk:
'Dat ik als nuchtere vent nu een boom zit te tekenen, stond niet in mijn jaarplanning,
maar levert me wel een grijns op mijn gezicht.'

Samen tekenen we ons erdoorheen!