De mannen modellen een ronde hals 

Ook leuk om kado te doen, zo geeft jouw aankoop op meerdere manieren licht. Met een knipoog en inhoud willen deze T-shirts licht doorgeven.

Draag licht

Wat kan je doen in deze ingewikkelde wereld? Draag licht. Op een lichte manier kun je als drager van dit t-shirt zelf ook een beetje licht geven. Zowel door de aanschaf als door het dragen. Biologisch katoen, blijft mooi zwart in de was. Nu van €34,- voor €29,- zonder porto kosten! Van elk t-shirt gaat €10,- naar ZOA. Zij ondersteunt mensen die lijden onder oorlogen of natuurgeweld. Ze bieden noodhulp en helpen bij het weer opbouwen van een bestaan, zodat ze in vrede een waardig leven kunnen leiden in hun gemeenschap. Daarom staat er op de rechtermouw een klein wit ZOA-logootje. 

De licht-avonturen worden beleefd door Mada, een stripfiguur in wit krijt getekend door André Bikker, die van alles meemaakt. Zo hopen we dat wanneer de Lichtdragers gebruikt worden er overal met licht wordt geschenen en er deuren opengaan, ladders worden beklommen en sterren gepakt!

4 hoogtepunten van dit licht-avontuur zijn afgedrukt in wit op zwarte T-shirts van biokatoen. Dit geeft een leuke sfeer alsof je een krijttekening aan hebt op een zwart schoolbord.

Lees hier het interview met ZOA.

Voor vrouwen  zijn er getailleerde modellen met V-hals.

Je kan de biologisch katoenen t-shirts bestellen voor €34,- inclusief verzendkosten.