'Kus' de graVuur van de maand september! Breng een bod uit via de knop graVuur

Welkom » Projecten » De Danser

De Danser voor thuis

Misschien heb je het origineel wel zien hangen in de Martini Kerk in Doesburg, of in de grote kerk van Zwolle: De Danser! Zie foto, spanwijdte van 5 m, niet iets voor in de huiskamer.

 

De danser

In dit houten kistje vind je een hulp om je aandacht op te richten als je wilt stil zijn, bidden of mediteren. Drie witte-, zwarte- en grijze veren kunnen symbolisch jouw stemming verbeelden. Kies de kleur die op dat moment passend is.

 

Nu in reisvariant voor iedereen beschikbaar. Op de foto zie je de versie die je naar eigen stemming kan samenstellen. Bij elke reisdanser zit een serie van drie witte, zwarte en grijze veren. Zo kan je afhankelijk van je stemming de danser vormgeven. Een mooie manier om je meditatie-, of gebedsplek vorm te geven. 

Hij is volledig handgemaakt van keramiek met een houten sokkel. Het geheel zit in een mooie koker (ideaal voor in je rugzak) met een begleidende tekst van mijn hand. De levering duurt 7 dagen.

De prijs voor deze reisdanser is € 35,- inclusief verzendkosten

De dansers binnen 7 dagen in huis 

    Hij is volledig handgemaakt van keramiek met een houtevoet.Bij elke reisdanser zit een serie van drie witte, zwarte en grijze veren. Zo kan je afhankelijk van je stemming de danser vormgeven.