Welkom » Lichtdragers

Hier boven een paar schets-ontwerp

 

De onderste gaat over de manier hoe licht groeit. Door de barsten van het bestaan en het gat in je hand kan het licht groeien en het jouw hoofd weer helder maken.

 

Doe mee en steun ZOA met €5,-. Heel praktisch door nu al een lichtdrager in de voorverkoop te bestellen. Via het voorverkoop inschrijfformulier kan je aangeven dat je wilt bijdragen door €34,- over te maken. De foto's geven een indruk van de sfeer. 

Lichtdrager

Onder de titel Lichtdrager ben ik T-schirts aan het ontwerpen. Licht als levensbron en kracht!

De lichtavonturen worden beleefd door Mada, een stripfiguur die in wit krijt getekend van alles meemaakt. Hij valt uit zijn paradijs en ontmoet via de woestijn de kracht van het Licht.

Licht dat sterker is dan het zwart van de duisternis. Licht dat alles door elkaar schudt. Licht dat een nieuwe glans geeft in je leven.

 

In de komende 3 jaar komt er elk kwartaal een verhaal bij en zo verschijnen er totaal 12 afbeeldingen.

 

12 hoogte punten van dit licht avontuur worden afgedrukt op zwarte Fairtrade T-shirts van biokatoen. De opdruk is reflecterend wit. Op een humorvolle manier kun je als drager van dit shirt zelf ook een beetje licht geven. Zowel door de aanschaf als door het dragen.

 

Van elk shirt gaat in 2022  €5,- naar ZOA, zij ondersteunt mensen die lijden onder oorlogen of natuurgeweld. Ze bieden noodhulp en helpen bij het weer opbouwen van een bestaan, zodat ze in vrede een waardig leven kunnen leiden in hun gemeenschappen. Zo geeft jouw aankoop op meerdere manieren licht. Daarom staat er op de rechter mouw een klein wit ZOA -logo-tje.

 

Met een knipoog en inhoud willen deze shirts licht doorgeven. Je kan de biologische katoenen fairtrade t-shirts bestellen in de voorverkoop voor €34,-

 

 

NU bestellen januari in huis


Na betalling wordt jouw bestelling in behandeling genomen.

Wil een Lichtdrager abonnement klik dan hier!

Voor €120,- ontvang je 4 lichtdragers. Een jaar lang om de 3 maanden!

Je krijgt in januari het definitieve ontwerp thuis gestuurd en je kan dan kiezen uit 4 verschillende beelden.

Nu bestellen en eind januari in huis.