Welkom » Voorverkoop Lichtdrager

.Het derde ontwerp gaat over de manier hoe licht groeit. Door de barsten van het bestaan en het gat in je hand kan het licht groeien en jouw hoofd weer dragen.

 

Lichtdrager

Onder de titel Lichtdrager ben ik een kledinglijn aan het ontwerpen over hoe het licht in mij en de wereld 'huis houdt'. Om dit breder te trekken verbind ik het met het verhaal van het licht zoals de Bijbel daarover vertelt. Ik trek grote lijnen van Genesis via de woestijn naar de Man van Licht tot Openbaringen. De lichtavonturen worden beleefd door een karaktertje, zie de schets. In puur zwart wit maakt dit poppetje van alles mee. Ik ben er nog niet  uit of dit een stripverhaal gaat worden of een animatiefilm. Wat wel vast staat is dat de 12 hoogte punten van dit licht avontuur afgedrukt worden op zwarte Fairtrade T-shirts van biokatoen. De opdruk is reflecterend wit. Op een humorvolle manier kun je als drager van dit shirt zelf ook een beetje licht geven.

Met een knipoog en inhoud willen deze shirts licht doorgeven. Je kan de biologische katoenen fairtrade t-shirts bestellen in de voorverkoop voor €34,-

Van elk shirt gaat €5,- naar ZOA, zij ondersteunt mensen die lijden onder oorlogen of natuurgeweld. Ze bieden noodhulp en helpen bij het weer opbouwen van een bestaan, zodat ze in vrede een waardig leven kunnen leiden in hun gemeenschappen. Zo geeft jouw aankoop op meerdere manieren licht.

Doe mee

Graag betrek ik jou bij  dit project! Heel praktisch door nu al een lichtdrager in de voorverkoop te bestellen. Via het voorverkoop inschrijfformulier kan je aangeven dat je wilt bijdragen door €34,- over te maken. Zodra de 12 ontwerpen beschikbaar zijn krijg je als eerste de kans om jouw favoriete afbeelding in jouw maat te bestellen via een gemaild bestelformulier. De foto's geven een indruk van de sfeer. Het zou voor mij een enorme stimulans zijn als je dit project wilt steunen.

Inschrijven voorverkoop 

Wil je meer shirts in de voorverkoop bestellen? Vul dit in bij voorkeuren, dan krijg je een factuur. Dit is eenvoudiger en zo betaal je in één keer het hele bedrag.