De Danser 

Misschien heb je het origineel wel zien hangen in de Martinikerk in Doesburg, of in de grote kerk van Zwolle: De Danser! Zie de foto bovenaan deze pagina: een spanwijdte van 5 m, niet iets voor in de huiskamer.

De danser voor thuis

In dit houten kistje vind je een hulp om je aandacht op te richten als je stil wilt zijn, bidden of mediteren. Drie witte-, zwarte- en grijze veren kunnen symbolisch jouw stemming verbeelden. Kies de kleur die op dat moment passend is.

Nu in reisvariant voor iedereen beschikbaar. Op de foto's rechts zie je de versie die je naar eigen stemming kan samenstellen. Bij elke reisdanser zit een serie van drie witte, zwarte en grijze veren. Zo kan je afhankelijk van je stemming de danser vormgeven. Een mooie manier om je meditatie-, of gebedsplek vorm te geven. 

Hij is volledig handgemaakt van keramiek met een houten sokkel. Het geheel zit in een mooi houten kistje met een begeleidende tekst van mijn hand.

De prijs voor de danser is €35 nu €20,- exclusief verzendkosten.

Onze verzendag is dinsdag. 

Sale!

De Danser in zakformaat

€ 35,00 € 20,00
Sale!

De Danser in zakformaat

€ 35,00 € 20,00

    Hij is volledig handgemaakt van keramiek met een houten voet. Bij elke reisdanser zit een serie van drie witte, zwarte en grijze veren. Zo kan je afhankelijk van je stemming de danser vormgeven. De begeleidende tekst en de koperen ring helpen je bij het monteren.

    OPHALEN IS GRATIS! VERZENDEN DAN KOMT ER ER NOG €7,99 AAN PORTO BIJ.