Bezoek de expositie 'Beelden Spreken' 6 -12 augustus in de St. Joriskerk

Welkom » Expo Beelden Spreken

Expo Beelden Spreken

De expositie is vanaf zaterdag 6 augustus een week lang te zien in de Sint Joris kerk, Kerkstraat 1 te Drempt. De opening vindt plaats om 14.00 uur. Dirk Engelage, voormalig predikant van Drempt en Oldenkeppel, zal de expositie inhoudelijk openen. Samen ontwikkelden ze een serie over troost. Dirk schreef de poëzie en André brandde daarbij beelden op hout. Deze graVuur techniek is uniek! Het schilderen met vuur op hout is door hem zelf ontwikkeld en heeft inmiddels zijn weg gevonden naar diverse tentoonstellingen en kunst liefhebbers. André Bikker zal een betoog houden over de titel van de expositie: ‘Beelden spreken’. Klik hier voor openingsprogramma .

 

Iedereen is van harte welkom.

Er zal tijdens de opening live muziek zijn van Marcel Paalman en een hapje en drankje.

De grote monumentale werken van André staan voor het eerst samen in één tentoonstelling. Van de Appeltjes van Oranje, de inzending bij 75 jaar Beatrix, in gegoten in glas tot de Jakobsladder. Het gezamenlijke project Troost zal te zien zijn maar ook zijn Lichtdragers, een serie shirts voor vluchtelingen zijn aanwezig. Ook is er nieuw grafisch werk dat voor het eerst te zien zijn zal zijn.

 

De Lichtdragers, het doe-boek het Kerstfeest van de Timmerman, houten veren en de reis danser zijn ter plekke in de kunst kado winkel verkrijgbaar. Op alle overige werken kan geboden worden, zowel op locatie als in de digitale veiling deze gaat al op 1 augustus van start via deze pagina.. De hoogste bieder is op 13 augustus de eigenaar!

Zeven dagen lang is André zelf aanwezig om met u te spreken over de beelden.

Van zaterdag 6 augustus tot en met vrijdag 12 augustus van 14.00 - 17.00 uur, Sint Joris kerk te Drempt. Deze prachtige kerk staat direct aan de provinciale weg van Doesburg naar Doetinchem; Kerkstraat 1 te Drempt. 

 

Bezoek de digitale veiling klik hier