300.000 km/s

Onder de titel: 300.000 km/s ben ik een animatiefilm aan het opnemen hoe het licht in mij en de wereld 'huis houdt'. Om dit breder te trekken verbind ik het met het verhaal van het licht zoals de Bijbel daarover vertelt. Ik trek grote lijnen van Genesis via de woestijn naar de Man van Licht tot Openbaringen. De lichtavonturen worden beleefd door een karaktertje, zie de schets. In puur zwart wit maakt dit poppetje van alles mee. Ik ben er nog niet  uit of dit een stripverhaal gaat worden of een animatiefilm. Wat wel vast staat is dat de 12 hoogte punten van dit licht avontuur afgedrukt worden op zwarte Fairtrade T-shirts van biokatoen. De opdruk is reflecterend wit. Op een humorvolle manier kun je als drager van deze shirt zelf ook een beetje licht geven.

Doe mee

Graag betrek ik jou bij het project 300.000km/s! Heel praktisch door nu al een t-shirt in de voorverkoop te bestellen. Via het voorverkoop inschrijfformulier kan je aangeven dat je wilt bijdragen door €30,- over te maken. Zodra de 12 ontwerpen beschikbaar zijn krijg je als eerste de kans om jouw favoriete afbeelding in jouw maat te bestellen via een gemaild bestelformulier. De foto's geven een indruk van de sfeer. Het zou voor mij een enorme stimulans zijn als je dit project wilt steunen en via de 300.000km/s  kleding licht door wilt geven.

Inschrijven voorverkoop 

Wil je meer shirts in de voorverkoop bestellen? Vul dit in bij voorkeuren, dan krijg je een factuur. Dit is eenvoudiger en zo betaal je in één keer het hele bedrag.